FAQ

Vragen over de check-in of check-out? Huisdieren of reservering? Vind hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. Toch nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Covid-19 policy
Lees hier alles over onze COVID-19 policy.

 

NAAR THE UNBOUND KOMEN

Hoe kom ik bij The Unbound?
Je kunt ons vinden in de Tuinen van Amsterdam-West, op de Tom Schreursweg 40. Vanaf Centraal Station, is het zo’n 20 minuten rijden naar The Unbound (afhankelijk van de drukte op de weg). Daarnaast kun je lekker old school met de fiets komen (ongeveer 30 min. fietsen) of met het Openbaar Vervoer (Bus 21 naar Geuzenveld, stap uit bij de Aalbersestraat en loop nog 15 min).

Waar kan ik parkeren?
Achter onze Boardwalk, aan de Joris van den Berghweg, ligt een grote publieke parkeerplaats. Parkeren hier is gratis. Loop via de parkeerplek handig direct onze tuin in en ga links de hoek om bij ons restaurant om bij de Front Desk te komen voor de check-in.

 

JOUW VERBLIJF BIJ THE UNBOUND

Hoe laat kan ik inchecken?
Het is mogelijk om vanaf 15.00 uur in te checken. Uiteraard is het wel mogelijk om eerder tassen of koffers af te geven of vast plaats te nemen in ons restaurant of de bar.

Wanneer kan ik uitchecken?
Uitchecken kan tot 11.00 uur. Voor vragen over een late check out, stuur een mail naar hi@unbound-amsterdam.com of geef dit aan in onze online module (zie bevestigingsmail van de boeking).

Kan ik alvast mijn koffers afgeven?
Geen probleem. Koffers kunnen voor de check-in tijd bij de Front Desk afgegeven worden.

Kan ik een fiets huren?
Dat kan zeker. Onze Front Desk kan je hierbij helpen.

Kan ik mijn was ergens doen?
Helaas is dit niet mogelijk.

Is er een gym of andere sportfaciliteiten?
Er is geen gym, maar we bieden wel yogalessen aan op aanvraag. De Tuinen van West zijn bovendien de ideale plek voor een early run of lange wandeltocht. Op ons landgoed is een Meditatie Circle en Yoga Pit te vinden.

Mag ik mijn hond meenemen?
In The Field cabins (The Hideout, The Lighthouse, The Wikkel, The Barn) zijn honden toegestaan. Hier geldt een additionele toeslag van €25 voor additionele schoonmaakkosten. Ook zijn ze welkom in The Lobby (bar) en in The Daily (shop). Helaas kunnen we ze niet toelaten tot de Boardwalk suites of The Unbound Restaurant.

 

 

ETEN & DRINKEN

Hoe maak ik een reservering voor het restaurant?
Op het moment, vanwege COVID-19 restricties vanuit het RIVM en onze Unbound veiligheids- en gezondheidsmaatregelen, is het alleen mogelijk voor hotelgasten om gebruik te maken van The Unbound Restaurant en The Lobby (de bar). Een reservering kan gemaakt worden door een mail te sturen naar hi@unbound-amsterdam.com of door ons te bellen op: 31 (0) 20 531 22 34.

Wat zijn de openingstijden van The Unbound Restaurant?
Ons restaurant is geopend voor hotelgasten van 08:00-22:00 uur.

Our terrace and restaurant are open from 12:00 to 21:30 everyday for sit-down lunch and dinners.
• Coffee, tea and cakes are served on the terrace and lobby from 09:00 til 12:00.
• The Lobby is open from: Sun – Thurs 09:00 – 23:00; Fri & Sat 09:00 – 00:00

Kan ik gebruik maken van de Cabin Service?
Dat kan! Het menu kun je in je cabin of suite vinden en een bestelling kun je snel maken door even te bellen naar +31 (0) 20 531 22 34.

Cabin Service is beschikbaar van 09:00-21:00 uur.

Kan ik eten en drinken kopen op The Unbound?
In The Daily, gelegen bij de Front Desk, is het mogelijk om kleine boodschappen te doen en kun je terecht voor lekkere snacks en drankjes. Betalen kan hier met pin of credit card.

The Daily is open van 08:00-21:00 uur.

 

 

TE DOEN IN DE BUURT

Wat is er allemaal te doen in de buurt?
Lees hier alles over activiteiten in de buurt.

Wat kunnen de kids doen op The Unbound?
We hebben een natuurspeelplaats voor de kids, gelegen rechts van The Unbound Restaurant en Lobby.

 

OVER DE CABINS & SUITES

Welk type cabins & suites zijn er?
Op The Unbound zijn 4 verschillende cabin types en 4 verschillende suite types te vinden. Onze cabins liggen in The Field (in de gemeenschappelijke tuin) en onze suites liggen op The Boardwalk (achter het restaurant en de bar). Onze suites zijn voor een maximum van 2 personen geschikt en onze cabins tot maximaal 5 personen. Je kunt hier alles lezen over onze cabins en suites lezen.

Hoe maak ik gebruik van de hottub?
Wanneer je kiest voor een Lighthouse cabin, kun je gebruik maken van jouw eigen privé hottub. De hottub, ook wel de ‘Weltevree Dutchtub’ is gemaakt van ecologisch hout en wordt verwarmd door het stoken van hout. Verwarm zelf de houtgestookte hottub met behulp van onze ‘How to Hot Tub instructie video’ of laat het volledig aan ons over (additionele kosten €25 excl. hout). Hout voor de hottub kan gekocht worden in The Daily voor €10,50 per kratje. Je zult ongeveer 2-3 kratjes nodig hebben voor het verwarmen van de hottub.

 

EEN BOEKING OF RESERVERING ANNULEREN

Hoe annuleer ik mijn reservering in The Unbound Restaurant?
Jouw reservering in het restaurant annuleren kan momenteel alleen telefonisch. Neem contact op met ons op via 31 (0) 20 531 22 34.

Hoe annuleer ik de boeking voor mijn cabin of suite?
Jouw cabin of suite boeking cancelen kan kosteloos tot 24 uur voor de check in. Annuleer de boeking via ons online systeem (zie bevestigingsemail) of neem contact met ons op via 31 (0) 20 531 22 34.