Creating space for the ultimate well-being

Aan de rand van Amsterdam-West, tussen de wilde tuinen en biologische groente- en fruitvelden, is een voormalig braakliggend terrein in een duurzaam landgoed veranderd: The Unbound.

Afgeleid van het werkwoord ‘to unbound’ en betekent letterlijk: het creëren van een eigen, vrije wereld. The Unbound is een plek waar je met gemak kunt afschakelen van de drukke straten van Amsterdam, on-the-go mensen en must-do mentaliteit.

Een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Waar je in contact staat met natuur en snel de stad weer kunt opzoeken wanneer jij wilt. Hier kun je zorgen voor je fysieke welzijn, kun je samenkomen en inzichten delen. Een plek zonder beperkingen met oneindig veel mogelijkheden. Open en vrij.

The Unbound Restaurant  interior
Relaxing outside in The Wikkel cabin at The Unbound
Kids playing in The Field at The Unbound
Breakfast prep at The Restaurant
The Wikkel Cabin at The Unbound - bathrobe

Het landgoed is een combinatie van 34 cabins en suites, het hoofdgebouw met een restaurant, bar, shop en meeting ruimtes, een spa en een centrale ruimte voor evenementen. Allen gelegen in een 4,5 hectare wilde tuin, gecombineerd met honderden nieuw geplante bomen en stuiken, een biologische groente- en fruittuin en een centrale recreatieve plas van 2000m2.

Alle gebouwen zijn op unieke wijze op palen geconstrueerd om impact en vervuiling van de onderliggende en omgevende natuur te beperken. Ze zijn gebouwd met uiterst duurzaam Europees hout. Sterk en laag in onderhoud. Gebouwd voor de lange termijn.

Het interieur van The Unbound kenmerkt zich door ingetogen design en custom-made meubels. Een combinatie van moderne items, duurzaam en kwalitatief, natuurlijke materialen en renewed vintage.

Design in The Wikkel Cabin of The Unbound